Det vil jeg fejre med at vise jer nogle lette sommer retter :D.....
Meget af min inspiration kommer stadigvæk fra min praktikplads på Cap Horn og deres menu (dog med modifikation)...
Hvide asparges med serano skinke, rygeostcreme og smørstegte kammuslinger
- Sæt en gryde over med en god klat smør og vand i og lad det puldre koge. Tilsæt derefter de hvide asparges og lad dem koge til de er "al dente" - 2-3 min.
- Bland rygeost med cremerfraishe og rør den indtil den ikke klumper
- Steg kammuslingerne i smør kun lige til de karamellisere (Kammuslinger skal stadig være rå i midten)
- Anret de hvide asparges med en god skinke samt peber
- Vi drak en sød rose til som jeg personligt synes fungerede perfekt til
Morgen omelet med danske Fløjsfod svampe
- 4 æg
- 150 g Fløjlsfod svampe
- Salt og peber
- NB! en perfekt omelet skal være gyldenbrun samt fugtig men ikke våd i midten
Torsk med sautè af grøntsager oven på almindelige skruer
- Kog pastaen
- Steg torsken i smør til den er klar - når man steger fisk skal man passe på den ikke får for meget, derfor kan det være nemmer at dampe den i ovnen
- Sauter grøntsagerne i smør til de er blevet bløde
Spinat fettucini med brunet smør og salvie
- Smelt smøret og tilsæt salvie bladene. Lad smøret smelte til det får en brunlig farve samt en nøddeagtig duft.
- Kog pastaen og følg kogetiden på embalagen.
Caesar salad med inspiration fra Jamie Olivers opskrift
- Steg kyllinge brysterne med serano skinke samt et salvie blad - jeg stegte den kun i 10 min og gav den samme tid til at hvile, hvilke resulterede i fantastisk saftigt kyllinge stykker.
- I mens kyllinge brysterne stod og hvilede lavede jeg hurtigt dressingen -
- samt vaskede salaten
- Til sidst brækkede jeg grove ciabatta boller i stykker og overhældte dem med olie samt salt og gav dem 5 min lige under grillen i min ovn
Hav en god sommer og bon appetit ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar