Her i fredags lavede jeg en genial to-retters tøse-menu for to...
Traditionel løgsuppe med gratineret brødcroutoner
Til to pers.
- 4 løg
- ½ l. Kyllingfond
- Daggammelt brød
- Emmentaler til gratinering
Kyllingfond
- 1 hel kylling (fransk frilands kylling fra netto)
- 1 l hvidvin
- Suppe urter - gulerødder, løg og porre samt timian
- Olivenolie - ekstra jomfru
Skær løgene i ringe og brug suppefedtet til stegningen. Fonden tilsættes, og suppen simre til fonden er opløst. Imens suppen simre griller du ostecroutonerne i ovnen. Server i opvarmet skåle.
Interval stegt svinebrød i rulle med flødeost, løvstikke, purløg, rullet med Savojkål og bacon
Serveret med safran og ramsløg pasta fra Bornholm
Til to pers.
- 1 svinemørbrad
- ½ pakke philadelphia
- En håndfuld løvstikke
- 3/4 af en potte purløg
- 4 savojkål blade
- 8 skiver bacon
- Safran pasta
- Ramsløgpasta
Afpuds svinemørbraden for fedt og sener. Skær mørbraden halvt i gennem. Rør philadelphia osten med purløg, løvstikke og smag til med salt og peber. Del mørbraden i to og rul dem ind i savojkål bacon og kødsnor. Steg på en grillpande så baconen bliver sprød og kålen for en grillet overflade. Steg på højeste blus 5 min på hver side. Og fjern panden fra bluset og lad den stå og stege videre i yderlige 10-15 min. Varm til sidst den igennem i ovnen imens du koger pastaen som skal have 4-5 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar