Jeg har en fornemmelse jeg ikke er den eneste der altid er på røven den sidst uge i måneden. Jeg vil derfor her beskrive min sparsomme uge -
Køleskabet
Grønt
- 1Salat bundt
- 1 kg gulerødder
- 3 Øko citroner
- 5 søde peberfrugter
- ½ agurk
- 1 spidskål
- ½ pakke hvidløgsspirer
- 1 pose skalotteløg
- ½ pakke sukkerærter
- 1 pose løg
- 1 forårsløg
- 1 Bundt Hvidløg
- 2 citrongræs
- 3 lime
- 1 chili
Mejeri
- ½ bøtte med græsk yoghurt
- ½ liter mælk
- 1/4 fløde
- 1 parmesan ost
- Hytteost
- 1 æg
- Pasteuriseret æggeblommer
- Pasteuriseret æggehvider
- Øko gær
- Smør
Konserves
- Ketchup
- Sennep
- Havtorns Pickles
- Ansjoser
- Syltede græskar
- Marmelade
- Mango chutney
- Thai Paste
Køkkenskabet
- To slags Irmas grød
- Grovhvalset havregryn
- Mel
- Ris
- Bælgfrugter
- Kondenseret mælk
- 3 forskellige honning
- Pasta samt lasagneplader
- Sukker
- Rørsukker
- Palme sukker
- Makroner
- Kammerjunker
- Tomat koncentrat
- Majs
- 2 dåser tun i vand
- Kokos mælk
- The
- Kaffe
- Olier
- Tørrede chili
:-) Der da mad til et helt månede. Jeg selv på røven nu, så kender det godt. Men alt det mad du nævner er meget mad.
SvarSletJa jeg ved det godt - det er nok der mit luksus gen kommer ind ;) Må lære at leve grønt og vegatarisk ;).... Hvad gør du så når du er på røven? :D
SvarSlet