Arkiv

8. okt. 2013

Jordskokkesuppe med røget spæk fra Grambogård


Jordskokkesuppe med røget spæk

Ingredienser
til 2 pers.

1 Pose jordskokker
30 g røget spæk fra Grambogård
4 dl hønsefond (Eller så det dækker jordskokkerne)
1 stort skalotteløg
1 lille fed hvidløg
Hønsefond fedt 
Saft af en halv citron

Skrald jordskokkerne. Hak dem i ens mindre stykker. Hak løget, og pil hvidløget. Sauter skalotteløget, hvidløget samt jordskokkerne i hønsefond fedtet, til de er blevet let klare. Hæld hønsefonden over så de dækker jordskokkerne og tilsæt den røgede spæk og citronsaften. Kog på middel varme til jordskokkerne er møre og blend til en mos. Fortynd med mælk til den ønskede konsistens. 

Følg mig også på Instagram: LISAMLIVINGSTONE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar