Arkiv

17. apr. 2015

De første hvide asparges i 2015 :)

Intet siger forår mere en friske asparges. Dem der har læst med sidste år husker nok at jeg gik i total asparges psykose og
lavede flere indlæg om denne skønne grøntsag ;)

Men i går skulle de første hvide asparges så indtages -


1 Bundt Økologisk Hvide asparges 
3 Spsk. Eriks Hollandaise sauce
90 g Kutter rejer
Dild kviste til pynt

Kog vand med salt og smør. Imens vandet er sat over og koge skrælles de hvide asparges og knækkes ved roden. De hvide asparges skal have omkring 4-6 min alt afhængig af størrelsen. Du kan prikke dem med en gaffel for at mærke om de er færdige. De skal være al dente, altså med bid i og ikke helt kogt slatne.

Opskriften kan fungere som en forret til 2-3 personer og en hovedret til 1 person. 

Virkelig nemt og lækker ret! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar