(My One sekund of fame ;) )
Det indebar at der skulle være smagsprøver hver dag i de to uger. Det var to super fede uger men også udfordrende rent kreativt. Men her kan i se hvad vi fik lavet -
04.04.2016
Grillet Jordskokker med Peanutbutterdressing
- 1 Pose Jordskokker
- 2 spsk. Peanutbutter
- 2 spsk. Flydende honning
- 2 spsk. Limesaft
- ½ - 1 finthakket chili
- Salt
Grill Jordskokkerne al dente på en varm grill
Rør peanutbutter, honning, limesaft og chili sammen.
Smag til med salt og evt. mere honning/limesaft
05.04.2016
Smagsprøve på Aalbæk's Økologiske pølser; Klassisk Chorizo og Filino med krydderurter
Økologisk sodavand med Appelsin, Citron, Rabarber og Hindbær
06.04.2016
Irmas Økologiske æble- og appelsinjuice
07.04.2016
08.04.2016
Halv pris på to forskellige Økologiske Rødvine; Passaia Barbera og Elemental Carmenere
09.04.2016
Økologisk landgraf vin fra Tyskland
Knuthenlund's faste fåreost med Økologisk Jordbær og Skyr topping (blanding mellem honning og agavesirup)
10.04.2016
Efter en hård uge med kun 1 fridag var jeg lidt drænet for energi samt kreativitet så da det var søndag tænkte jeg det var på sin plads at lave smagsprøver på vores egne økologiske chips.
11.04.2016
På min fridag havde vi inviteret Oatly forbi til demo af deres havredrik.
12.04.2016
Irma Økologisk Wiernerpølse ny varer i sortimentet.
13.04.2016
Smagsprøve på 5 af Knuthenlunds produkter samt tv optagelse (se øverst)
14.04.2016
Min sidste dag inden weekend stod den på Irmas Økologiske leverpostej som var sat ned med 50 % samt Irmas økologiske rødbeder og Økologisk rugbrød.
15.04.2016
Ingen kommentarer:
Send en kommentar