Arkiv

12.11.2015

Irma havde givet os til opgave at lave et event med Thises skyr med grøntsager. En med rødbede og en med gulerod.

Det var en travl dag med få på arbejde. Men nåede det den sidste time af arbejdsdagen.

Jeg smagte dem rent. Og havde personligt svært ved at få dem ned.

Derfor var det en af de sværeste events for mig til dato da jeg ikke bryder mig om at servere noget jeg ikke selv bryder mig om.

Gik i lyn tænke boks og fik faktisk en rimelig god ide til at bruge rødbedeskyren. En ide jeg faktisk fik til det event jeg lavede med Valsølille juice -

Dette stykke smørebrød blev lavet med oksepastrami, rødløg med en skum af Valsølille Rødbede Juice & Philadelphia Peberrods flødeost.

Fik ikke lavet smagsprøve af den dengang men tænkte at rødbedeskyren i dette event kunne gå for rødbede skummen.

Gulerodskyren havde jeg ikke tid til at tænke så meget over, så den fik en honning ristet mandel oveni.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar