- Mors engelske pandekager
- Verdens bedste brød
- Ciabatta boller
- Surdej
- Pizza dej
- Bread and butter pudding
- Appelsinkage
- Æbleskiver med calvados
- Grove muffins
- Havtorns muffins med hvide chokolade
- Græskar muffins
- Berlotti bønne pandekager
- Min mors æbleskiveopskrift
Suppe
- Jordskokke suppe
- Jordskokke suppe med røget spæk fra Grambogård
- Fransk løg suppe
- Consommé
- Thai nuddelsuppe
- Spicy gulerodsuppe
- Rødbedesuppe
- Muslingsuppe
- Butternut Squash suppe
- Hyldebær saft/suppe
Italiensk for begynder
- Lagsagne
- Pasta med pesto
- Spaghetti Bolognese
- Penne med løg i klaret smørsauce og salvie
- Osso Buco a la milanese
- Pizza
- Penne med skindstegt laks og salsa verde
- Spinat fettucini med brunet smør og salvie
- Torsk med sautè af grøntsager oven på skruer
- Penne a la carbonara
- Krabbe ravioli med brunet smørsov og ristet salvie blade
- Hel Poussin med ramsløg pasta og tragtkantarelfløde sovs
- Patering af kanin
- Kanin Ragout
- Risotto
- Tomatsalat
- Risotto friadeller
- Risotto frikadeller med grillet peberfrugt pesto
- Hvid trøffel ravioli med sprøde jordskokker
Fisk og skaldyr
- Skindstegt laks
- Ovn dampet torsk
- Hvide asparges med serano skinke, rygeostcreme og smørstegte kammuslinger
- Havørred tartar
- Kongekrabbe med fennikel mayo og grillede citroner
- Brandade
- Sildemad
- Torsk med rødbedepure
- Dampet muslinger
- Torsk i rød karry
- Filetering af fisk! Video
- Tun bøf med spicy nudelsalat og sesam
- Hvide asparges med hollandaise sauce og rejer
- Radicchio salat med musling
- Blegselleri salat med ovnstegt laks og chili kikærter med en olivenpesto
- Sprødstegt laksebøf med sauteret rodfrugter citron og rosmarin
- Risret med friske forårsløg og sardiner
Grød
- Irmas Grød Nr. 1
- Irmas Grød Nr. 6
- Boghvedegrød med pærer og hasselnødder
- Irmas Grød Nr. 4
- Sveskegrød med flødeskum
- Havregryn a la jul med revet æble
Rustikke kødretter
- Caesar salad
- Langtidsstegt lammekølle
- Ovnstegt lammeinderlår
- Frikadeller med stuvet hvidkål
- Grillet nakkekotelet med svampe, kål og langtidsbagte tomater
- Interval stegt svinemørbrad
- Stegt and med vindrue kantarel kompot
- Knoldselleri med klassisk bolognese
- Coq au vin
- Sommerlig kylling
- Kalvelever med smørstegt savojkål blade vendt med hyben rose eddike og kandiserede hyben rose blade
- Svinekæber braiseret i mørk øl
- Chorizo pølse med råstegt rosenkål
- Andebryst Kartoffelfondant Pastinakpure Spæde urter Rødbede & Brombær
- Confit de canard sandwich a la Lisa
- Jule gris til 20 pers.
- Øl glaseret svinekam med rodfrugter, kartoffelmos, sprøde svær og æblepeberrods flødeskum
Æggeretter
- Æg
- Omelet med danske fløjsfod svampe
- Æggesalat
- Blødkogte æg
- Spansk tortilla
- Omelet med friskhakket kørvel, avocado og citron
- Egg en cocotte
- Bagt avocado med æg
Mad med krydderier fra alle verdens hjørner
- Fuldkorns nudler med lynstegt spidskål og frisk avocado
- Wok med sorte tigerrejer og nudler
- Thai salat med skindstegt laks og grillet appelsiner
- Asiatisk beef salad
- Thai muslinge suppe på to måder
- Min bedste opskrift på Chili Con Carne
- Spicy indisk dahl
- Freestyle Ramen
- Fusions sojabønne salat med bacon, paranød, vinaigrette og ramsløg
Morgenmad
- Yoghurt med Irmas Grød Nr. 6 og blåbær
- Græsk yoghurt med grødblanding fra Irma og ahornsirup
- Granatæble det nye sort på youghurt
- Min morgenmad i Januar i 2016
- Avocadomad på rugbrød
- Irmas Grød Nr. 4 med karameliserede gulerødder vendt med timian
Frokost
- Påskefrokost
- Påske på christianshavn
- Smør pocheret danske grønne asparges
- Sensommer urban høst frokost
- Snaps til julefrokosten
- Grov havtorne pickles
-
Vegetarisk
- kålrabi
- Mexicansk mango salat
- Grillet Jordskokker med Peanutbutterdressing
- Bønne salat med grillet aubergine
- Blodappelsin med kul salt
- Rustik fransk bondemad a la Ratatouille
- Tabbouleh
- Asparges test duft/smag - rå/kogt
- Asparges på 4 måder
- Spæde asparges med kørvel mayo
- Råkost med et twist
- Blomkålsalat
- Ovn dampet torsk
- Hvide asparges med serano skinke, rygeostcreme og smørstegte kammuslinger
- Havørred tartar
- Kongekrabbe med fennikel mayo og grillede citroner
- Brandade
- Sildemad
- Torsk med rødbedepure
- Dampet muslinger
- Torsk i rød karry
- Filetering af fisk! Video
- Tun bøf med spicy nudelsalat og sesam
- Hvide asparges med hollandaise sauce og rejer
- Radicchio salat med musling
- Blegselleri salat med ovnstegt laks og chili kikærter med en olivenpesto
- Sprødstegt laksebøf med sauteret rodfrugter citron og rosmarin
- Risret med friske forårsløg og sardiner
Grød
- Irmas Grød Nr. 1
- Irmas Grød Nr. 6
- Boghvedegrød med pærer og hasselnødder
- Irmas Grød Nr. 4
- Sveskegrød med flødeskum
- Havregryn a la jul med revet æble
Rustikke kødretter
- Caesar salad
- Langtidsstegt lammekølle
- Ovnstegt lammeinderlår
- Frikadeller med stuvet hvidkål
- Grillet nakkekotelet med svampe, kål og langtidsbagte tomater
- Interval stegt svinemørbrad
- Stegt and med vindrue kantarel kompot
- Knoldselleri med klassisk bolognese
- Coq au vin
- Sommerlig kylling
- Kalvelever med smørstegt savojkål blade vendt med hyben rose eddike og kandiserede hyben rose blade
- Svinekæber braiseret i mørk øl
- Chorizo pølse med råstegt rosenkål
- Andebryst Kartoffelfondant Pastinakpure Spæde urter Rødbede & Brombær
- Confit de canard sandwich a la Lisa
- Jule gris til 20 pers.
- Øl glaseret svinekam med rodfrugter, kartoffelmos, sprøde svær og æblepeberrods flødeskum
Æggeretter
- Æg
- Omelet med danske fløjsfod svampe
- Æggesalat
- Blødkogte æg
- Spansk tortilla
- Omelet med friskhakket kørvel, avocado og citron
- Egg en cocotte
- Bagt avocado med æg
Mad med krydderier fra alle verdens hjørner
- Fuldkorns nudler med lynstegt spidskål og frisk avocado
- Wok med sorte tigerrejer og nudler
- Thai salat med skindstegt laks og grillet appelsiner
- Asiatisk beef salad
- Thai muslinge suppe på to måder
- Min bedste opskrift på Chili Con Carne
- Spicy indisk dahl
- Freestyle Ramen
- Fusions sojabønne salat med bacon, paranød, vinaigrette og ramsløg
Morgenmad
- Yoghurt med Irmas Grød Nr. 6 og blåbær
- Græsk yoghurt med grødblanding fra Irma og ahornsirup
- Granatæble det nye sort på youghurt
- Min morgenmad i Januar i 2016
- Avocadomad på rugbrød
- Irmas Grød Nr. 4 med karameliserede gulerødder vendt med timian
Frokost
- Påskefrokost
- Påske på christianshavn
- Smør pocheret danske grønne asparges
- Sensommer urban høst frokost
- Snaps til julefrokosten
- Grov havtorne pickles
-
Vegetarisk
- kålrabi
- Mexicansk mango salat
- Grillet Jordskokker med Peanutbutterdressing
- Bønne salat med grillet aubergine
- Blodappelsin med kul salt
- Rustik fransk bondemad a la Ratatouille
- Tabbouleh
- Asparges test duft/smag - rå/kogt
- Asparges på 4 måder
- Spæde asparges med kørvel mayo
- Råkost med et twist
- Blomkålsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar