Arkiv

Opskrifter

Bagning

Mors engelske pandekager
Verdens bedste brød
- Ciabatta boller
- Surdej
- Pizza dej
- Bread and butter pudding
- Appelsinkage
- Æbleskiver med calvados
- Grove muffins
- Havtorns muffins med hvide chokolade
- Græskar muffins
Berlotti bønne pandekager
- Min mors æbleskiveopskrift 

Suppe

Jordskokke suppe
- Jordskokke suppe med røget spæk fra Grambogård
- Fransk løg suppe
Consommé
- Thai nuddelsuppe
- Spicy gulerodsuppe
- Rødbedesuppe
- Muslingsuppe
- Butternut Squash suppe
- Hyldebær saft/suppe

Italiensk for begynder

Lagsagne
- Pasta med pesto
- Spaghetti Bolognese
- Penne med løg i klaret smørsauce og salvie
- Osso Buco a la milanese
- Pizza
- Penne med skindstegt laks og salsa verde
Spinat fettucini med brunet smør og salvie
Torsk med sautè af grøntsager oven på skruer
- Penne a la carbonara
Krabbe ravioli med brunet smørsov og ristet salvie blade
Hel Poussin med ramsløg pasta og tragtkantarelfløde sovs
- Patering af kanin
- Kanin Ragout 
- Risotto
- Tomatsalat
- Risotto friadeller
Risotto frikadeller med grillet peberfrugt pesto
Hvid trøffel ravioli med sprøde jordskokker

Fisk og skaldyr


- Skindstegt laks
- Ovn dampet torsk
Hvide asparges med serano skinke, rygeostcreme og smørstegte kammuslinger
- Havørred tartar
- Kongekrabbe med fennikel mayo og grillede citroner
- Brandade
- Sildemad 
- Torsk med rødbedepure 
- Dampet muslinger
- Torsk i rød karry
- Filetering af fisk! Video
- Tun bøf med spicy nudelsalat og sesam
- Hvide asparges med hollandaise sauce og rejer
- Radicchio salat med musling
- Blegselleri salat med ovnstegt laks og chili kikærter med en olivenpesto
Sprødstegt laksebøf med sauteret rodfrugter citron og rosmarin
Risret med friske forårsløg og sardiner



Grød

Irmas Grød Nr. 1
- Irmas Grød Nr. 6
- Boghvedegrød med pærer og hasselnødder
Irmas Grød Nr. 4
- Sveskegrød med flødeskum
- Havregryn a la jul med revet æble 

Rustikke kødretter

Caesar salad
- Langtidsstegt lammekølle
- Ovnstegt lammeinderlår
- Frikadeller med stuvet hvidkål
- Grillet nakkekotelet med svampe, kål og langtidsbagte tomater
- Interval stegt svinemørbrad
- Stegt and med vindrue kantarel kompot
- Knoldselleri med klassisk bolognese
- Coq au vin
- Sommerlig kylling
Kalvelever med smørstegt savojkål blade vendt med hyben rose eddike og kandiserede hyben rose    blade
- Svinekæber braiseret i mørk øl
- Chorizo pølse med råstegt rosenkål
Andebryst Kartoffelfondant Pastinakpure Spæde urter Rødbede & Brombær
Confit de canard sandwich a la Lisa
Jule gris til 20 pers.
Øl glaseret svinekam med rodfrugter, kartoffelmos, sprøde svær og æblepeberrods flødeskum

Æggeretter

Æg
Omelet med danske fløjsfod svampe
- Æggesalat
- Blødkogte æg
- Spansk tortilla
Omelet med friskhakket kørvel, avocado og citron
- Egg en cocotte
- Bagt avocado med æg

Mad med krydderier fra alle verdens hjørner

Fuldkorns nudler med lynstegt spidskål og frisk avocado
Wok med sorte tigerrejer og nudler
Thai salat med skindstegt laks og grillet appelsiner
Asiatisk beef salad
Thai muslinge suppe på to måder
- Min bedste opskrift på Chili Con Carne
- Spicy indisk dahl
- Freestyle Ramen
- Fusions sojabønne salat med bacon, paranød, vinaigrette og ramsløg

Morgenmad

- Yoghurt med Irmas Grød Nr. 6 og blåbær
Græsk yoghurt med grødblanding fra Irma og ahornsirup
- Granatæble det nye sort på youghurt
- Min morgenmad i Januar i 2016
- Avocadomad på rugbrød
- Irmas Grød Nr. 4 med karameliserede gulerødder vendt med timian

    Frokost
    - Påskefrokost 
    - Påske på christianshavn
    - Smør pocheret danske grønne asparges
    Sensommer urban høst frokost
    - Snaps til julefrokosten
    Grov havtorne pickles 


    Vegetarisk
    - kålrabi
    - Mexicansk mango salat
    - Grillet Jordskokker med Peanutbutterdressing
    - Bønne salat med grillet aubergine
    - Blodappelsin med kul salt
    Rustik fransk bondemad a la Ratatouille
    Tabbouleh
    - Asparges test duft/smag - rå/kogt
    - Asparges på 4 måder
    Spæde asparges med kørvel mayo
    Råkost med et twist
    Blomkålsalat




    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar